lördag 29 juni 2013

De senaste dagarna..

Ja, trots att det är semester så går det i ett! ;-)

I torsdags lämnade jag och Fredrik barnen hos svärmor och svärfar och åkte upp till Göteborg för en natt på tu man hand. Vi stannade först till på Freeport för att kolla Odd Molly outleten. Vi blev väldigt glatt överraskade av Freeport för när vi flyttade från Kungsbacka så var det väldigt öde där. Säkert hälften av butikerna igenbommade, men nu var det jättefint och fullt av nya butiker. Dit åker vi snart igen!

Jag fyndade en tunika på Odd Molly och Fredrik köpte en vit piké på Peak Performance. Sen var vi ju tvungna att titta in i Lindt-butiken. Tänk en hel butik med favoritchokladen. Och Lindt-kulor på lösvikt! Vi köpte några stycken såklart.


Sen vidare för shopping i Göteborg. Vi gick hela dagen i affärer och småtittade men köpte inget så det blev billigare än väntat. ;-)

På kvällen åt vi middag på Restaurang Meat. Fantastiskt gott kött.Sen tänkte vi gå på bio men det enda som gick var femtioelva föreställningar av stålmannen så vi hyrde en film på rummet och bäddade ned oss i sängen istället. Somnade till denna fina utsikten.


På fredagskvällen så var jag iväg på sommarfest med jobbet. Eller ja, det var väl egentligen inte med mitt jobb, men eftersom vi bara är fyra i vårt team så myglade vi oss med på våra kontors-sambos sommarfest. Supertrevligt, verkligen!!

Kvällen började med sommarbuffé och vinprovning (med 20 olika viner) på Kalervos och sedan gick vi vidare till segelbåten som ligger bredvid Najaden för lite trubadur-allsång och musikquiz. Kvällen avrundades med ett par drinkar på Harrys. Det blev sent, haha!

Lasse Lindén som jobbar i supporten som körde lite trubadur, en riktig talang!!

Karl-Oscar, Stefan, Peter och Daniel.
Synd, skulle tagit mer kort för det blev en jättefin kväll på däcket. (om än liiite kall)


1 kommentar:

  1. Du verkar ha fullt upp med trevligheter ��mamma

    SvaraRadera